دلخوری شدید گندوز از تصمیم کارتال چراغ‌سبز کارتال برای ماندن عالیشاه؟ خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک‌میلیون‌دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی
سرخط خبرها

مظلومی: بردن چهار دربی کار بازیکنان و هواداران استقلال بود| امیدوارم نکونام برنده باشد

  • کد خبر: ۱۹۹۶۵۵
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۹
مظلومی: بردن چهار دربی کار بازیکنان و هواداران استقلال بود| امیدوارم نکونام برنده باشد
پرویز مظلومی، سرمربی سابق استقلال شانس این تیم را برای پیروزی در دربی بیشتر از رقیب سنتی می‌داند. مظلومی در عین حال به بی اهمیتی جایگاه تیم‌ها نیز تاکید دارد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، استقلال و پرسپولیس پنج شنبه مقابل هم قرار خواهند گرفت. یکی از مربیانی که سابقه پیروزی‌های سریالی در این بازی را دارد مظلومی است. او درباره چهار بردی که در دربی‌ها به دست آورده می‌گوید: «همه آن برد‌ها نتیجه تلاش بازیکنان و حمایت هواداران بود و من کمترین نقشی در به دست آمدن چهار برد پی در پی در دربی‌ها نداشتم. بازیکنان من در آن زمان از جان و دل مایه گذاشتند و برای همه‌شان آرزوی موفقیت دارم.»

سرمربی سابق استقلال درباره اثرات برد در دربی در جایگاه مربیان گفت: «خودم این وضعیت را از نزدیک لمس کردم. مربی وقتی دربی را می‌برد نزد هواداران محبوب‌تر می‌شود. هواداران استقلال همیشه بابت برد‌ها در دربی‌ها به من لطف داشته‌اند و امیدوارم جواد نکونام نیز طعم شیرین پیروزی در دربی را بچشد.»


از مظلومی درباره پیش بینی‌اش در دربی سوال کردیم که او این پاسخ را داد: «واقعیت این است که پیش بینی دربی کار راحتی نیست، اما اگر بخواهیم براساس جایگاه تیم‌ها و نتایجی که در لیگ رقم خورده نظر بدهیم، کفه ترازو به سمت استقلال سنگین است، اما هیچ تیمی نباید گول جایگاهش را بخورد و بازی‌های قبل هم ملاک نیست و استقلال باید با هوش عمل کند و با آرامش وارد دربی شود.» 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->